Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські тітушки знову відзначилися у Києві

Фото.
На скандальному будівництві на столичних Позняках затримано організатора привезення "тітушок" з Ніжина. Про це у Фейсбуці написав народний депутат Борислав Береза

тітушки ніжин, позняки тітушки, ніжинські тітушки, нежин титушки, нежин молодие парни
Ніжинські тітушки на Позняках

На скандальному будівництві на столичних Позняках затримано організатора привезення "тітушок" з Ніжина.  Про це у Фейсбуці написав народний депутат Борислав Береза, повідомляє Цензон.нет

"Щойно, разом з поліцією, затримали організатора привезення "тітушок" до Києва на проплачені акції. Деяким "бійцям" по 15 років. На місце виїхала інспекція у справах неповнолітніх. Всі з Ніжина. Платять по 200 гривень за день "роботи". Лікування не оплачується. Все це зафіксовано на камеру", - написав він.
 
"Туди зараз приїхала Інспекція у справах неповнолітніх. Вони на камеру в усьому зізналися: Ніжин, 15 років, фізичний контакт. Такого в Києві ще не було - щоб цей ідіот на камеру сказав: "Я їх привів, я за них відповідаю", - підтвердив Береза в коментарі.
 
Також він висловив подяку представникам патрульної поліції за конструктивні і оперативні дії.

Нагадаємо, раніше народний депутат повідомив, що проти жителів Позняків, які протестують проти знищення озера, кинули тітушок.
 

тітушки ніжин
Організатор тітішок

"Просто зараз відбувається використання тітушок проти місцевих жителів. Забудовник Непоп, який є депутатом Київради від партії "Солідарність", не хоче робити все в законному порядку. Тому він вирішив використовувати тітушок. Вважаю, що в правовій державі це неприпустимо. Я подзвонив начальнику Нацполіції в Києві Андрію Крищенку і запропонував покінчити з цим ганебним явищем у столиці України. Або він затримає тітуханів і припинить цю традицію використання бойовиків з переломаним вухами і носами проти громадян, або цю роботу зробимо ми. Так, як зможемо, і з тим досвідом, який отримали за останні два роки. Вибір є завжди. І або поліція покаже, що вона влада і сила, або це покажуть звичайні громадяни, як вже було на Майдані", - зазначив Береза. 

Фото тітушок:

тітушки ніжин

тітушки ніжин


Народний депутат додав, що будь-які бізнес-конфлікти "повинні вирішуватися в судах і в законному порядку, а не за допомогою бойовиків і сили".

"Запрошую під'їхати туди всіх небайдужих, а у поліції є шанс проявити себе і нарешті припинити правове свавілля. У Києві і в Україні має торжествувати право, а не сила", - додав Береза.
 
Нагадаємо, Ніжин не вперше стає джерелом "тітушок" для вирішення конфліктних ситуацій. Під час Євромайдану, за повідомленням Генпрокуратури ніжинські молодики неодноразово привозили до Києва для участі у силових протистояннях.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: