Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині біля військової частини піймали диверсантів

30 березня на території розташування однієї з військових частин Повітряних Сил, яка дислокується у Чернігівській області, військовослужбовці затримали порушників. Про це повідомили в прес-службі Міністерства оборони України.


30 березня на території розташування однієї з військових частин Повітряних Сил, яка дислокується у Чернігівській області, військовослужбовці затримали порушників.

Про це повідомили в прес-службі Міністерства оборони України.
 
Так, командир підрозділу військової частини Повітряних Сил майор Олександр Кривінський під час перевірки несення служби посту візуального спостереження помітив невідомих осіб, які намагалися обійти пост і наблизитися до технічної території.
  
У ході розшукових заходів військовослужбовці чергового підрозділу затримали двох озброєних осіб, одягнених у військову форму. За деякий час під час огляду підступів до технічної території було затримано ще двох невідомих осіб, у яких під час обшуку виявили засоби військового зв’язку, польовий оптичний прилад, а також карту даної місцевості.
 
Зазначені особи були оперативно доставлені до приміщення чергового військової частини для з’ясування обставин їх перебування поблизу технічної території та згодом передані співробітникам правоохоронних органів.

val.ua

P.S. Як стало відомо пізніше,  затримання диверсантів насправді було навчанням.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: