Завантаження ...
banner
banner

Ніжин відвідав посол Латвії

31 березня Ніжин відвідав надзвичайний і повноважний посол Латвійської Республіки в Україні пан Юріс Пойканс. Під час зустрічі офіційних делегацій Латвійської Республіки та Ніжина , що відбулася 31 березня дипломат зауважив, що представництво Латвійської Республіки найактивніше проводить свою діяльність саме на Чернігівщині.

Латвія

31 березня Ніжин відвідав надзвичайний і повноважний посол Латвійської Республіки в Україні пан Юріс Пойканс. Під час зустрічі офіційних делегацій Латвійської Республіки та Ніжина , що відбулася 31 березня дипломат зауважив, що представництво Латвійської Республіки найактивніше проводить свою діяльність саме на Чернігівщині.

Посол наголосив на тому, що його завданнями є налагодження культурних та економічних взаємин, співпраця в гуманітарній сфері та сприяння в обміні досвідом між Латвійською Республікою та Україною, зокрема Чернігівщиною і Ніжином зокрема. 

 
Ніжинський міський голова Анатолій Лінник заявив, що Ніжин є містом, відкритим для закордонних інвестицій і він, як очільник міста, гарантує прозорість дій міської влади, забезпечить супровід інвестиційних проектів. Також Анатолій Лінник наголосив на тому, що сьогодні місцева влада приділяє велику уваги інвестиціям і для цього вже створений відповідний відділ та призначений заступник.
 
Крім того, на зустрічі були обговорені питання участі представників Ніжина у офіційній делегації до Латвійської Республіки та підписання угоди між містами побратимами.
 
 Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення та комунікацій з громадськістю виконавчого комітету Ніжинської міської ради
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: