Завантаження ...
banner
banner

В дитячому садку №13 відсвяткували Міжнародний День театру

Однією із сторін національного виховання малого українця в дошкільному навчальному закладі №13 «Берізка» є театр, і саме театралізована ігрова діяльність дає широкі можливості щодо творчих проявів дітей. Вони реалізовуються в театралізованій студії «Телесик», яку малята дуже люблять.

 


Однією із сторін національного виховання малого українця в дошкільному навчальному закладі №13 «Берізка» є театр і саме театралізована ігрова діяльність дає широкі можливості щодо творчих проявів дітей. Вони реалізовуються в театралізованій студії «Телесик», яку малята дуже люблять. 

Адже театралізована гра, за висловом Софії, “робить з дитиною те, що вода з камінчиком”. Малята здобувають тут перші уроки артистизму, естетики, ази театрального мистецтва , перевтілення в образи і т.д.

1 квітня велика родина садочка зібралася на прем’єру української народної казки «Коза-Дереза». Панувала атмосфера радості, піднесення, творчості. Діти з задоволенням виконували ролі казкових героїв, а глядачі дякували маленьким акторам бурхливими оплесками. Після вистави маленькі актори піднесли весняні квіти до портрету актриси Марії Заньковецької з вдячністю і шануванням.

Керівник театру «Телесик» І.В. Нагорна зазначила, що Міжнародний День театру – це не тільки професійне свято майстрів сцени, а це ще й свято мільйонів вдячних глядачів та шанувальників.









Завідувач ДНЗ №13  заслужений працівник освіти України,

 Н.М.Примушко

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: