Завантаження ...
banner
banner

Дружина Олександра Кодоли стала мільйонеркою у декреті

Дружина народного депутата Олександра Кодоли у 2015 році отримала мільйонні статки. Відповідні цифри у своїй декларації за 2015 рік вказав народний депутат. Так, у 2015 році дружина Олександра Кодоли отримала загальну суму доходів у 1,4 мільйони гривень.

Олександр Кодола

Дружина народного депутата Олександра Кодоли у 2015 році отримала мільйонні статки. Відповідні цифри у своїй декларації за 2015 рік вказав народний депутат.

Так, у 2015 році дружина Олександра Кодоли отримала загальну суму доходів у 1,4 мільйони гривень, більша частина з яких – дохід від впровадження підприємницької діяльності. Решта ж, 10 тисяч 320 гривень – матеріальна допомога при народженні дитини.

В свою чергу, у декларації нардепа за 2014 рік було написано, що за рік дружина заробила 32 тисячі гривень, з яких половина суми становила заробітну плану, інша половина – у графі «інші види доходів».

Згідно реєстру ЄДР Катерина Василівна Кодола була зареєстрована, як підприємець у травні 2015 року за адресою м. Чернігів,  вулиця Незалежності, 24 (район Масани). Згідно даних державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців дівчина надає інформаційні послуги та здійснює діяльність у сфері права.

Олександр Кодола прокоментував статки своєї дружини наступним чином:

"Дружина другий рік займається підприємницькою діяльністю. Починала зі своїми друзями з торгівлі дитячими товарами.Останній рік вона зареєструвала СПД і займається інформаційними послугами у сфері нерухомості. В декреті вже 2 роки, але це не заважає працювати, з дитиною допомагають батьки. Вона довго себе шукала і я радий, що вона робить успіхи в цьому напрямку."
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: