Завантаження ...
banner
banner

ТСН розповіли про деталі затримання вбивць пенсіонерки

Відео.
В ході розкриття жорстокого вбивства жінки, яке сталося в Кукшині, оперативники поліції проводили оперативні заходи в селі Вересоч. При спробі перевірити документи у двох підозрілих громадян, злочинці вчинили збройний опір. Вони накинулися на поліцейських з ножами, завдавши їм тяжкі тілесні ушкодження.

ТСН, убивство, кримінал


В ході розкриття жорстокого вбивства 70-річної жінки, яке сталося в Кукшині, оперативники Куликівського відділення та Ніжинського відділу поліції проводили оперативні заходи в селі Вересоч. При спробі перевірити документи у двох підозрілих громадян, які вешталися біля занедбаного будинку, невідомі вчинили збройний опір. Вони накинулися на поліцейських з ножами, завдавши їм тяжкі тілесні ушкодження. Після нападу зловмисники намагалися втекти з місця пригоди через присадибні ділянки в бік лісу, але поранені оперативники викликали на підмогу колег, які відпрацьовували село з іншого боку.

При затриманні зловмисників, які знову намагалися напасти на правоохоронців та завдати їм ножових поранень, поліцейськими Ніжинського відділу поліції була застосована вогнепальна та травматична зброя, в результаті чого обоє нападників з вогнепальними пораненнями ніг були затримані.

По темі: Зі стрільбою й різаниною: розкрито вбивство в Кукшині

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: