Завантаження ...
banner
banner

Прокуратура рапортує про захист інтересів громадян

Завдяки ефективній представницькій діяльності Ніжинської місцевої прокуратури на користь громадян стягнуто майже 156 тис. грн. Протягом 2016 року виконано 17 рішень суду за заявами прокуратури в інтересах громадян про стягнення нарахованої, але не виплаченої заробітної плати з ПАТ «Ніжинський механічний завод»

Ніжинська прокуратура


Завдяки ефективній представницькій діяльності Ніжинської місцевої прокуратури на користь громадян стягнуто майже 156 тис. грн.

Протягом 2016 року фактично виконано 17 рішень суду за заявами прокуратури в інтересах громадян про стягнення нарахованої, але не виплаченої заробітної плати з ПАТ «Ніжинський механічний завод».
 
 Слід нагадати, що Законом України «Про прокуратуру» від 14.10.2014 звужено коло громадян, права та інтереси яких може захищати прокурор у судовому порядку. Так, стаття 23 Закону визначає можливість вживати заходи представницького характеру виключно в інтересах неповнолітніх, недієздатних та обмежено дієздатних осіб, права, свободи та інтереси яких не захищають або неналежним чином захищають законні представники та відповідні органи влади, яким законом надано таке право.
 
За інформацією Ніжинської місцевої прокуратури
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: