Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині сталося смертельне ДТП

13 квітня сталася дорожньо-транспортна пригода біля с. Мале Устя Сосницького району. За попередніми даними, 41-річний водій автомобіля "ВАЗ-2108" не впорався з керуванням, в результаті чого транспортний засіб з'їхав у кювет та зіткнувся з придорожнім деревом

ДТП


13 квітня о 10:55 до Служби порятунку "101" у Сосницькому районі надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду біля с. Мале Устя. За попередніми даними, 41-річний водій автомобіля "ВАЗ-2108" не впорався з керуванням, в результаті чого транспортний засіб з'їхав у кювет та зіткнувся з придорожнім деревом.

Внаслідок ДТП чоловік загинув на місці пригоди. Тіло загиблого затисло деформованими конструктивними елементами автомобіля.
Рятувальники 10-го і 9-го пожежно-рятувальних підрозділів з райцентру Сосниця та м. Корюківка, що прибули за викликом на місце пригоди, пожежною автоцистерною витягли автомобіль з кювету та за допомогою спеціального інструменту вилучили тіло загиблого із понівеченого транспортного засобу. Загалом для проведення аварійно-рятувальних робіт залучалось 5 чоловік особового складу та 2 одиниці спеціальної техніки.
 
Розслідування причин ДТП проводиться співробітниками Національної поліції.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертаються до водіїв з проханням бути уважними на дорозі, дотримуватись правил дорожнього руху та вибирати безпечну швидкість.

ДТП

Управління ДСНС України у Чернігівській області
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: