Завантаження ...
banner
banner

Благодійний концерт на 15 000 гривень для допомоги АТО

Уже більше місяця у Ніжині триває підготовка до благодійного концерту "Для вас, герої!". Депутати і чиновники, лікарі і банкіри танцюватимуть, співатимуть, декламуватимуть, аби зібрати кошти для бійців АТО

221214_geroi.jpg

Уже більше місяця у Ніжині триває підготовка до благодійного концерту "Для вас, герої!". Депутати і чиновники, лікарі і банкіри танцюватимуть, співатимуть, декламуватимуть, аби зібрати кошти для бійців 13, 41 батальйонів територіальної оборони, Першої танкової бригади.

До участі запросили вівдомих у Ніжині людей. Це банкіри, керуючі банками "Аваль" та "ПриватБанк" у Ніжині Юлія Атамашко та Олена Клімова, лікар-анестезіолог Ніжинської міської лікарні Ігор Гавриленко, лікар-офтальмолог Вікторія Отт, начальник управління культури та туризму Валерій Примаченко, депутати міської ради Анатолій Походня, Максим Белоусенко, Олександр Шалай. Усього майже 20 "зірок". Кажуть, пропонували і міському голові Анатолію Ліннику. Але він відмовився від участі. Адже репетиції займають багато часу. Учасники тренуються до 11 вечора.

По темі: Благодійний концерт "Для вас, Герої"
 
Концерт запланований на суботу, 27 грудня. У міському будинку культури 417 місць. На ранок 16 грудня продано менше третини квитків -134. їх вартість - від 30 до 50 гривень.
 
- Ми плануємо зібрати близько 15 тисяч гривень, - говорить Антоніна Купрій, заступник начальника управління культури та туризму Ніжинської міської ради, що організовує захід. - До того ж на вході у зал стоятимуть скриньки, куди кожен, хто побажає, зможе покласти гроші.
 
Минулого року у Ніжині вже проходив подібний захід. Тоді гроші збирали для центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів. На виручені кошти, а це близько 12 тисяч гривень, купили масажний стіл для діток тощо.
 
- Чи є вже замовлення від бійців? Що купуватимете цього разу?
- Хлопцям потрібні тепловізори. Але треба відштовхуватися від суми, яку зберемо.
 
- Організація концерту потребує матеріальних витрат: костюми, апаратура.
- Костюми готують самі учасники, апаратуру обіцяли надати місцеві підприємці. Сподіваємось на спонсорську допомогу, аби усі виручені гроші пішли для героїв.
 
- Чи запрошували самих бійців на концерт?
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: