Завантаження ...
banner
banner

Анатолій Мірошниченко: «Тільки в мирній країні перестануть рости ціни і замість них почнуть підвищуватись зарплати і пенсії».

Людям потрібно забезпечити мирне життя, зупинивши війну. Це головне питання, яке має бути на порядку денному. Про це заявив керівник Регіональної організації Політичної партії «Опозиційний блок» Анатолій Мирошниченко

Анатолій Мірошниченко


Людям потрібно забезпечити мирне життя, зупинивши війну. Це головне питання, яке має бути на порядку денному. Про це заявив керівник Регіональної організації Політичної партії «Опозиційний блок» Анатолій Мирошниченко.

«Тільки в мирній державі зможуть ефективно працювати економіка, а значить - у сотень тисяч людей з'являться робочі місця, а у мільйонів сімей можливість забезпечити себе всім необхідним. А головне, ми збережемо життя і здоров'я наших громадян, адже тільки за даними ООН вже загинуло понад 9000 чоловік »,- заявив депутат.

За його словами, згідно з останнім опитуванням Київського міжнародного інституту соціології, лише 20% опитаних українців виступають за продовження військового конфлікту, в той час, як 67% громадян країни хочуть, щоб політики все вирішили за столом переговорів.

«Настав час побудувати міцний мир у нашій країні, а також дозволити мільйонам українців повернутися до безпечного, стабільного та благополучного життя. Майже 70% наших громадян виступають за мирне вирішення війни в Україні. До тих пір, поки не настане мир, наша економіка буде котитися в прірву. Заморожені мінімальні пенсії, заробітні плати та соціальні виплати. При цьому інфляція на рівні 43%, ціни на продукти зросли вдвічі, на ліки - в три, а на газ - в сім разів. Війни хочуть тільки ті, хто заробляє на ній, і на горі мільйонів українців. Адже за підрахунками експертів, на військові потреби в 2014-16 роках буде витрачено 274 млрд. грн »,- впевнений Анатолій Мирошниченко.

Також він вважає, що ключ до вирішення проблем знаходиться не в іноземних столицях, а в руках громадян України.
 
«Ніхто, крім нас самих, знову не об'єднає країну. Вже минув рік і два місяці з моменту підписання Мінських угод. Необхідно виконати домовленості, які Президент дав від імені всієї країни. 17 березня цього року в Брюсселі Президент України зустрівся з лідерами ЄС. Після зустрічі він заявив, що Україна готова до імплементації політичних кроків, включаючи закон про вибори, але при цьому у Верховній Раді досі не зареєстрований відповідний Законопроект, який би передбачав проведення виборів виключно за українськими законами і під контролем спостерігачів від ОБСЄ »,- впевнений політик.

Він також висловився про те, що якщо нинішній парламент не в змозі виконати зобов'язання України, він повинен бути терміново розпущений. Новий парламент, який оберуть українці, буде парламентом миру.

«Сьогодні, напередодні великого християнського свята Воскресіння Христового, нам всім потрібно об'єднатися, виступивши проти розбрату, за мир і за об'єднання всієї країни, за діалог і примирення в українському суспільстві», - резюмував депутат.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: