Завантаження ...
banner
banner

Вистава для дітей учасників АТО

Розпочалося дійство виставою, яку дітям показали актори Ніжинського українського драматичного театру імені М.Коцюбинського. Малеча з задоволенням спостерігала за пригодами звіряток у лісі. Захоплені дійством вистави, діти допомогали добрим персонажам

У театрі з нагоди Дня Святого Миколая 22 грудня привітали дітей, чиї батьки є учасниками АТО.

Розпочалося дійство виставою, яку дітям показали актори Ніжинського українського драматичного театру імені М.Коцюбинського. Малеча з задоволенням спостерігала за пригодами звіряток у лісі. Захоплені дійством вистави, діти допомогали добрим персонажам: ховали Зайку від Лисички, або підказували, куди втік Пугач.
 
Після вистави дітвора зібралася у фойє театру, біля ялинки, де на них чекали організатори концерту. Разом із жінками-волонтерами, мером Анатолієм Лінником, отцем Михаїлом, настоятелем Покровського храму та представниками міськвиконкому вони покликали Святого Миколая. І він прийшов разом із своєю помічницею, схожою на онуку діда Мороза, але набагато симпатичнішою, щоб привітати дітей, але тільки тих, хто був чемним цілий рік. Бо самі ж діти сказали, що хто поводився не досить шляхетно, має отримати різочку.
 
Більшість малечі з задоволенням спілкувалися зі Снігуронькою та святим Миколаєм, розповідали віршики та читали молитов, яким їх навчили вдома.
 
Після віршиків і танців прийшла черга й до солодких подарунків. Кожна дитина в залі отримала святковий пакунок з цукерками. На жаль, у місцевому бюджеті на них не знайшлося коштів. Придбали їх за спонсорську допомогу. А знайшла спонсорів багатодітна родина Балакірєвих.
 
Для малечі, чиє дитинство затьмарене війною на Сході України, такі свята вкрай необхідні. Вони дають психологічну розрядку, бо кожен день чекати тата з фронту важко і дорослим, не кажучи уже про дітей.

uezd.com.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: