Завантаження ...
banner
banner

В Червоних Партизанах сталася пожежа

20 квітня в селі Червоні Партизани Носівського району сталася пожежа житлового будинку. За викликом прибули пожежники місцевої пожежної команди, які ліквідували пожежу. Під час ліквідації пожежі в одній з кімнат оселі вогнеборцями виявлено тіло 88-річної господарки помешкання

Червоні Партизани, пожежа


20 квітня о 14:25 до Служби порятунку "101" Носівського району надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Червони Партизани, що за 20 кілометрів від районного центру. 

За викликом через 10 хвилин прибула місцева пожежна команда селища, у складі двох чоловік особового складу та однієї одиниці спеціальної техніки. Пожежу о 14:40 вони локалізували та о 16:00 остаточно ліквідували. Вогнем пошкоджено перекриття, знищено речі домашнього вжитку. Під час ліквідації пожежі в одній з кімнат оселі вогнеборцями виявлено тіло 88-річної господарки помешкання.
 
Причиною пожежі послужило те, що в безпосередній близькості від опалювальної печі знаходились домашні речі, які й зайнялися внаслідок дії температури від нагрівального приладу.
На гасіння пожежі підрозділи ДСНС не залучались.
 
Рятувальники звертають увагу населення бути уважними та обережними при користуванні опалювальними і обігрівальними приладами. Ні в якому разі не можна допускати їх перегрівання, залишати без нагляду та розташовувати поблизу них ліжка, меблі, дрова або інші спалимі речі.

УДСНС у Чернігівській області
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: