Завантаження ...
banner
banner

Оголошується конкурс «Бренд міста Ніжин»

Відповідно до рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 07 квітня «Про затвердження Положення про проведення конкурсу «Бренд міста Ніжин» оголошується відкритий творчий конкурс «Бренд міста Ніжин»

Бренд Ніжина

Відповідно  до рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради  № 88 від 07. 04. 2016 року «Про затвердження Положення про проведення конкурсу «Бренд міста Ніжин» оголошується відкритий творчий конкурс «Бренд міста Ніжин»!
 
Заявки на участь приймаються до 01 липня  2016 року  в управлінні культури і туризму Ніжинської міської ради  ( пл. Івана Франка, 1/81).
 
До участі у конкурсі необхідно подати заявку, проект логотипу та (або) слоган міста Ніжина.
 
Конкурсні роботи мають бути актуальними, здатними зацікавити широку аудиторію, привернути увагу до рідного міста, як  унікального історико-культурного осередку України. На меті формування позитивного сприйняття Ніжина, популяризації міста, поширення в Україні та за кордоном позитивних знань про м. Ніжин, його історико-культурну спадщину та економічно-інвестиційний потенціал.
 
За результатами конкурсу автори кращого ескізу логотипу та кращого салогану  отримують дипломи та грошові винагороди.
 
Детальнішу інформацію щодо умов участі та вимог до конкурсних робіт можна отримати в управлінні культури і туризму Ніжинської міської ради за тел. 2-35-51.
 
Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у конкурсі та представити власну ідею бренду міста, який стане символом самобутності, неповторністю та візитівкою Ніжина.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: