Завантаження ...
banner
banner

В бібілотеці №2 відкрилась виставка з нагоди річниці аварії на ЧАЕС

26 квітня виповнюється 30 років з часу аварії на Чорнобильській атомній електростанції, яка залишається найбільшою катастрофою в історії ядерної енергетики. З нагоди цієї дати в бібліотеці - філіалі №2 оформлена виставка – застереження «Чорнобильська трагедія – біль України»


Бібліотека, виставка


26 квітня виповнюється 30 років з часу аварії на Чорнобильській атомній електростанції, яка залишається найбільшою катастрофою в історії ядерної енергетики.  З нагоди цієї дати в бібліотеці - філіалі №2 оформлена виставка – застереження «Чорнобильська трагедія – біль України».

На виставці представлена література, що розповідає  про чорний квітневий день, коли стався вибух на 4-му енергоблоці ЧАЕС, про подвиг ліквідаторів – чорнобильців, про гіркі наслідки катастрофи для всього людства.
 
Виставка також представляє художні твори, присвячені трагічній сторінці нашої історії.
 

Проходять роки після аварії на ЧАЕС. А біль не вщухає, тривога не покидає людей. Ще довго ми будемо відчувати на собі наслідки трагедії, ще довго чутимемо її дзвони. Вони лунатимуть за тими, кого вже немає, кого не стане завтра, хто заплатив за чиюсь помилку своїм здоров’ям, життям. Доземно схиляємося в подяці перед ліквідаторами цієї страшної аварії. Перед живими. Перед пам’яттю до часу померлих від радіаційного смерчу.
 



Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: