Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині продовжується боротьба з гральним бізнесом

СЗГ УМВС України в Чернігівській області повідомляє про чергові рейди на гральні заклади області. На цей раз зачепили букмекерські контори Ніжина Закрито чотири заклади, які маскували свою діяльність під продаж миттєвих державних лотерей.

СЗГ УМВС України в Чернігівській області повідомляє про чергові рейди на гральні заклади області. На цей раз зачепили букмекерські контори Ніжина та Чернігова. Закрито чотири заклади, які маскували свою діяльність під продаж миттєвих державних лотерей.
 
Ініціаторами рейду на гральні автомати та букмекерів у Ніжині були "Об'єднання Самопоміч" Ніжина та "Ніжинське Антикорупційне Бюро.
 
Гральні автомати міста закривались наступним чином – зібрались активісти міста, викликали пресу та представників міліції, після чого завітали до одного з таких закладів Ніжина. Судячи з відео, яке знімав Михайло Булигін, видно, що ліцензії, які мав заклад мають зовсім інший напрям діяльності, та й до того ж термін дії ліцензії вже закінчився.

Власник одного з таких закладів попросив лише нічого не чіпати та не ламати, а просто дати йому трішки часу, щоб він все вивіз. З таким самим проханням потім звернулись й інші власники гральних автоматів, з обіцянками все усунути в найближчі дні. Саме так в Ніжині й були закриті всі заклади з гральними автоматами. 


 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: