Завантаження ...
banner
banner

Поліція вилучила у ніжинця арсенал зброї

В ході санкціонованого обшуку поліцейські вилучили у містянина автомати, пістолети-кулемети, гвинтівки іншу зброю та набої. Вилучена зброя та набої направлені на експертизу

Арсенал, зброя, полція

До чергової частини Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області надійшла оперативна інформація, що житель Ніжина у себе вдома займається ремонтом та переробкою зброї.

Згідно з ухвалою суду кримінальна поліція Ніжинського відділу поліції провела в помешканні громадянина санкціонований обшук, в ході якого було вилучено цілий арсенал зброї - 3 автомати Калашникова, 2 пістолети Стєчкіна, пістолет Макарова, пістолет Маузер, пістолет CZ-29, пістолет Браунінг, револьвер системи Наган та пістолет Тульський Коровін.

Також вилучено пістолети-кулемети Шпагіна (ППШ-41), Томпсона, MP-28, самозарядну гвинтівку Токарєва (СВТ-40), заготовку під карабін Маузера К-98, півсотні набоїв калібру 5,45мм і три багнети.

Вилучена зброя та набої направлені на експертизу.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) - карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Триває досудове розслідування, яке має встановити походження цієї зброї.

Арсенал, зброя, полція

Арсенал, зброя, полція

Арсенал, зброя, полція

Арсенал, зброя, полція

Арсенал, зброя, полція

Арсенал, зброя, полція
 

Сектор комунікації Головного управління
Національної поліції в Чернігівській області
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: