Завантаження ...
banner
banner

На трасі Київ – Чернігів згорів бензовоз

28 квітня біля 10:30 на автодорозі «Чернігів – Київ – Нові Яриловичі» поблизу села Іванівка, Чернігівського району сталася ДТП. Водій керуючи автоцистерною, рухаючись в напрямку міста Києва переткнув смугу зустрічного руху, з’їхав в узбіччя та перекинувся

ДТП, пожежа, бензовоз


28 квітня біля 10:30 на автодорозі «Чернігів – Київ – Нові Яриловичі» поблизу села Іванівка, Чернігівського району сталася дорожньо-транспортна пригода.

38-річний водій керуючи автоцистерною, рухаючись в напрямку міста Києва зі сторони міста Чернігова з невідомих причин переткнув смугу зустрічного руху, з’їхав в ліве по ходу руху узбіччя та перекинувся.
 
Внаслідок перекидання сталося загорання паливно-мастильних матеріалів. В цистерні знаходилось дизельне пальне в кількості 13600 літрів. Автомобіль згорів вщент.
 
В результаті дорожньо-транспортної пригоди водій з термічними опіками 3-4 ступенів (36-40 відсотків тіла), чисельними рваними ранами, переломом лівої ключиці каретою швидкої допомоги був доставлений до опікового відділення Чернігівської обласної лікарні.
 
Працівники поліції, що здійснюють нагляд за дорожнім рухом забезпечили відвід транспорту в об’їзд дорожньо-транспортної пригоди.
 
Триває слідство.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: