Завантаження ...
banner
banner

Працівники поліції взяли участь у благодійному велопробігу

Ніжинські правоохоронці долучилися до благодійного велопробігу, який 2 травня стартував у міському парку імені Т. Шевченка. Цього року участь у заходах взяли не тільки дорослі а і діти працівників поліції, які з великим задоволенням проїхали разом з рештою учасників акції вулицями міста.

Велопробіг, творча весна

Ніжинські правоохоронці  долучилися до благодійного велопробігу, який 2 травня стартував  у міському парку імені Т. Шевченка. Цього року участь у заходах взяли не тільки дорослі а і діти працівників поліції, які з великим задоволенням проїхали разом з рештою учасників акції вулицями міста.

Правоохоронці не вперше підтримують подібні заходи і показують ніжинцям приклад здорового способу життя. Адже останнім часом у Ніжині все більше працівників поліції, добираючись на роботу, почали надавати перевагу велосипедам, а не автомобілям, бо це дозволяє підтримувати належну фізичну форму, що є важливим  у їх повсякденній роботі. І взагалі, велосипед є чудовою альтернативою маршрутного таксі – дешевий, зручний, швидкий, екологічний та ще й корисний для здоров’я.

Охорону публічного порядку під час проведення велопробігу забезпечували 8 працівників Ніжинського відділу поліції, що дало змогу уникнути будь-яких порушень з боку учасників та гостей свята.

Старший інспектор Ніжинського відділу поліції Тетяна Дахно







Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: