Завантаження ...
banner
banner

Ніжинський «Фрунзівець» завоював Кубок області з футболу

Відео.
В суботу, 7 травня, в Ніжині відбувся фінальний поєдинок Кубка області з футболу. За право володіти почесним трофеєм зійшлися ніжинський «Фрунзівець» та бахмацький «Агродім»

Фрунзівець


У суботу, 7 травня, в Ніжині відбувся фінальний поєдинок  Кубка області з футболу. За право володіти почесним трофеєм зійшлися ніжинський «Фрунзівець» та бахмацький «Агродім».

Обидві команди подолали важкий шлях, аби потрапити у фінал. Початок поєдинку був за «Агродімом». Вже на 20-ій хвилині бахмачани відкрили рахунок — 0:1. Голом відзначився Євген Михайленко.
 
Другий тайм був більш гострим на події. Поступово ігрова ініціатива перейшла до «Фрунзівця». Такий натиск господарів приніс свою користь. Ніжинець Артур Твердовський зрівняв рахунок — 1:1. 
 
Вирішальний епізод у матчі стався на 72-ій хвилині матчу. Футболіст «Агродіму» сфолив у власному штрафному майданчику проти гравця «Фрунзівця», арбітр довго не роздумуючи призначив пенальті у ворота бахмаччан. Суддівський вирок без проблем виконав досвідчений Валентин Круковець — 2:1.
 
Далі на полі спалахнули справжні пристрасті. Обидві команди дуже жорстко грали один проти одного. У кінцевому рахунку — це призвело до сутички, яку арбітр за допомогою жовтих карток зміг припинити.
 
«Агродім» намагався зрівняти рахунок, але ніжинці вміло тримали оборону і не дозволили бахмаччанам відзначитися. Фінальний свисток зафіксував перемогу «Фрунзівця», які стали володарями Кубка області з футболу!
 
Новий сезон у чемпіонаті області стартує 21 травня. На даний момент свою участь у змаганнях підтвердили 9 команд.



val.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: