Завантаження ...
banner
banner

Три золотих медалей із дев'яти привезли ніжинські борці з чемпіонату України

Три золотих, одна бронзова медаль та в результаті перше командне місце серед юнаків - з таким результатом виступила ніжинська збірна команда на чемпіонаті України з боротьби дзюдо, який організувало Фізкультурно-спортивне товариство “Спартак”.

Три золотих, одна бронзова медаль та в результаті перше командне місце серед юнаків - з таким результатом виступила ніжинська збірна команда на чемпіонаті України з боротьби дзюдо, який організувало Фізкультурно-спортивне товариство “Спартак”.

Всі переможці - вихованці ніжинського клубу “Спарта”. Загалом на цей чемпіонат “Спарта" відрядила п’ятеро спортсменів. Віковий ценз змагань - це діти включно до 19 років. До збірної команди Чернігівської області також входили і спортсмени з міста Чернігова, їх вклад в перемогу збірної - п’ять бронзових медалей.

На чемпіонаті були представлені досить сильні команди з Дніпропетровська, Харкова, Черкас, Києва і області, всього тринадцять команд.
 
Золото команді принесли троє спартівців Тимур Крейтор, Дмитро Телелеков та Роман Дубинській. Своїми перемогами спортсмени виконали або підтвердили звання Кандидата в майстри спорту.
 
Тренер команди, президент СКЄ “Спарта” Костянтин Смалій розповів, що поєдинки були досить цікавими і непростими, а суперники сильними і досвідченими. Особливо не просто далась перемога Роману Дубинському. В першій зустрічі він програв своєму супернику із-за того, що провів заборонений правилами прийом.
 
Для того, щоб виправити становище, Роману потрібно було чотири перемоги, тільки в такому разі він міг сподіватися на перемогу. Він їх здобув, і у фінальному двобої Роман знову зустрівся з тим суперником, якому програв перший поєдинок і довів що він кращий і отримав золоту медаль.
 
Костянтин Смалій дуже задоволений виступом своїх борців на чемпіонаті. Кожен з учасників провів мінімум по чотири зустрічі. Результат, каже, не просто кращий. Ніжинська команда забрала три золоті медалі з тих дев’яти, що розігрувалися на змаганнях. 
 
“Я вдячний своїм учням і їх батькам за те, що вірять в клуб “Спарта”, а ми своєю працею намагаємося показувати кращі результати” - подякував президент клубу Костянтин Смалій.

uezd.com.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: