Завантаження ...
banner
banner

Волейболісти змагалися за кубок Перемоги

Фото.Відео
7 травня на відкритому волейбольному майданчику ресторану «Хутір Рибацький» відбувся вже традиційний «Кубок Перемоги» з паркового волейболу серед чоловічих команд. У турнірі взяли участь 10 команд

7 травня на відкритому волейбольному майданчику ресторану «Хутір Рибацький» відбувся вже традиційний «Кубок Перемоги» з паркового волейболу серед чоловічих команд. 

У турнірі взяла велика кількість команд – 10 команд: ТЕМП-1(Ніжин), ТЕМП-2 (Ніжин), Прилуки, Лосинівка, НАТІ (Ніжин), Осьміножки (Прилуки), Зірка (Ніжин), Козак (с. Стрільники), КІК (Ічня), КДЮСШ (Ніжин).

Рівень команд був дуже високий, адже в  були зібрані кращі представники своїх міст, у турнірі взяли участь два Майстри спорту України. Тому і не дивно, що турнір набув великого роз галасу та зібрав велику кількість уболівальників та цінувальників волейболу.

Отже 10 місце зайняла команда КІК, на 9 місці опинились команда Козак, на 8 сходинці опинилась КДЮСШ, на 7 – Лосинівка, на 6 - Зірка, на 5 – НАТІ,«дерев’яні»винагороди здобула команда ТЕМП-2, на третьому місці опинився заслуговано колектив Осьміножки, срібло здобув ТЕМП-1, а команда Прилуки здобула золоті винагороди. Переможці та призери були нагороджені кубком, медалями та грамотами відділу з питань фізичної культури та спорту.

Від спонсору турніру ресторану «Хутір Рибацький» переможці отримали грошові сертифікати та сертифікат на відвідування лазні. А саме: за перше місце сертифікат на 1000грн; за друге місце отримали сертифікат на 500грн.; за третє сертифікат на 200грн., а за четверте втішний сертифікат на відвідування лазні на 2 години.

А від спонсору магазину живих напоїв «Пан Бровар» учасники команд отримали в подарунок прохолодні та підбадьорюючі живі фірмові напої. Відділ з питань фізичної культури та спорту висловлює подяку, за допомогу в організації та проведенні Кубку, ресторану «Хутір Рибацький», магазину живих напоїв «Пан Бровар».























































 



Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: