Завантаження ...
banner
banner

В Чернігові відзначили другу річницю 41 батальйону

Фото.Відео
10 травня, в Чернігові відбулися урочисті заходи з нагоди другої річниці від дня створення 41-го батальйону територіальної оборони. Ветерани АТО, члени родин військових, волонтери, представники влади зібралися біля меморіальних стендів героям АТО, щоб пом’янути у загиблих захисників України

10 травня, в Чернігові відбулися урочисті заходи з нагоди другої річниці від дня створення 41-го батальйону територіальної оборони.

Ветерани АТО, члени родин військовослужбовців, волонтери, представники влади і небайдужі чернігівці зібралися біля меморіальних стендів героям АТО, щоб пом’янути у спільній молитві загиблих захисників України, одинадцятеро з яких – із числа військовослужбовців 41-го мотопіхотного батальйону, та вшанувати всіх, хто загинув при виконанні військового обов’язку в зоні антитерористичної операції, квітами та хвилиною мовчання.
 
Після цього всіх присутніх було запрошено до Обласного академічного українського музично-драматичного театру ім. Т.Г. Шевченка, де відбулася друга частина урочистого заходу, присвяченого 2-ій річниці від дня народження 41-го батальйону, з врученням державних нагород військовослужбовцям та патріотична концертна програма.
 
Зі сцени із спогадами про співпрацю зі службовцями батальйону та словами вдячності і шани зверталися волонтери й журналісти, духівники та представники влади. Голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч, зокрема, після звернення до захисників країни, в якому подякував їм за самовіддану службу на захисті миру й свободи та запевнив у підтримці ветеранів громадою і її представниками в органах влади, вручив причетним до бойового шляху батальйону відзнаки обласної державної адміністрації.

Нагородження та промови запрошених гостей чергувалися з художніми номерами, а у фойє драматичного театру, де відбувався захід, доступною для огляду була тематична виставка світлин.

41 батальйон, АТО

41 батальйон, АТО

41 батальйон, АТО

41 батальйон, АТО

41 батальйон, АТО

41 батальйон, АТО

41 батальйон, АТО


41 батальйон, АТО

41 батальйон, АТО

41 батальйон, АТО

41 батальйон, АТО

41 батальйон, АТО
 



Прес-служба облдержадміністрації
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: