Завантаження ...
banner
banner

Не було грошей на поховання, закопав труп у сараї

До Прилуцького відділу поліції ГУНП в Чернігівській області надійшло повідомлення про виявлення в сараї нежилої садиби напівзакопаного тіла людини. На місце знахідки виїхала слідчо-оперативна група, а також оперативники з головного управління

До Прилуцького відділу поліції ГУНП в Чернігівській області надійшло повідомлення про виявлення в сараї нежилої садиби напівзакопаного тіла людини.

На місце знахідки виїхала слідчо-оперативна група на чолі з керівництвом відділу поліції, а також оперативники з головного управління.

Правоохоронці виявили скелетований труп. Як згодом з'ясувалося, це був житель Прилук. Чоловік останнім часом проживав у цьому селі.
 
Зі слів власника господарства, з минулого року він проживав разом із померлим, а на початку січня 2016 року той помер в його будинку. Чоловік стверджує, що в нього не було грошей на поховання, тому він залишив тіло в будинку, а сам проживав у своїх знайомих.
Навесні він переніс тіло в сарай свого господарства, де прикопав. Проводиться експертиза для встановлення причини смерті.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: