Завантаження ...
banner
banner

Скільки ще йтимуть дощі?

Травневі дощі, напевно, набридли всім. І багатьом цікаво, коли ж вони закінчаться. Спробуємо проаналізувати інформацію стосовно погоди на найближчий період

Травневі дощі, напевно, набридли всім. І багатьом цікаво, коли ж вони закінчаться. Спробуємо проаналізувати інформацію стосовно погоди на найближчий період.

Розпочнемо Українського Гідрометцентру.
На період з середи 18 травня до п’ятниці 20 травня синоптики прогнозують  дощі. Температура повітря вдень: +15…17 С, вночі:  +5..8.

В суботу 21 травня та неділю 22 травня також очікуються дощі, але вже з грозами. Температура повітря вдень: +19…21 С, вночі:  +10..12

Популярний сайт погоди «Гізметео» 19, 20, 22 травня прогнозує дощі. На наступний тиждень прогнозуються незначні дощі протягом 25-29 травня. 

Не надто приємну дощову погоду пророкує Гізметео й на місяць наперед. Тут варто зазначити, що довготривалі прогнози погоди, зазавичай, неточні.

Аналогічний прогноз погоди на тиждень подає сайт «Синоптик юа». Якщо вірити «Синоптику», то дощу не буде в середу 18 травня, та суботу 21 травня. Проте, решту тижня очікуються дощі.

Що ж, такий невтішний прогноз погоди не радує, але будемо сподіватися, що синоптики все-таки помиляються.
І головне пам’ятати, що в природи нема поганої погоди.

Ярослав Дигал
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: