Завантаження ...
banner
banner

Учні Ніжинської школи мистецтв перемогли у Всеукраїнському конкурсі

Учні школи мистецтв при КВНЗ "НУКіМ ім. М. Заньковецької" перемогли у Всеукраїнському конкурсі образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва "Вижницька палітра 2016"


Учні школи мистецтв при КВНЗ "НУКіМ ім. М. Заньковецької" перемогли у Всеукраїнському конкурсі образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва " Вижницька палітра 2016".

Шніп Вероніка здобула І-е місце у номінації "Моя веселкова Україна", Луняк Маргарита, І-е місце і Майорова Анастасія, І-е місце у номінації "Яскравий великдень" (викл. Петренко Ю,М.), Гришко Софія посіла ІІ-ге місце у номінації "Ремесло мого краю" (викл. Ямчинська Н. О.).
 
Ніжинські діти змагались з учнями провідних художніх закладів України, такими як: Сумське вище училище мистецтв і культури ім.Д.С.Бортнянського, Полтавська МШМ «Мала академія мистецтв ім.Р.Кириченко»,«Колегіум мистецтв у Опішні», Бучацька ДХШ,Черкаський МБМЦ ДЮК «Ровесник»,Яремчанська ДШМ,Сумська ДХШ ім.М.Г.Лисенка,Кам’янець-Подільська МДХШ, Надвірнянська ДХШ, Нововолинська ДШМ, Кельменецька ДХШ, та інші.
 
Це конкурсно-освітній захід, що об’єднує творчі здобутки молоді в напрямку підготовки з образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва.

Головним завданням конкурсу є розкриття творчого потенціалу майбутніх молодих художників, доводячи, що художник - це серйозна професія, якій треба навчатись з самого малечку, поступово опановуючи її. А також виховує у дітей відповідальність і розуміння, що до кожної справи треба підходити професійно!





Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: