Завантаження ...
banner
banner

Обережно, на вулицях Ніжина грабіжники

В останній час у Ніжині почастішали випадки грабежу на вулиці. За останній тиждень зареєстровано що найменше два звернення громадян з цього приводу. Всі напади були здійснені під покровом ночі на жінок

В останній час у Ніжині почастішали випадки грабежу на вулиці.  За останній тиждень зареєстровано щонайменше два звернення громадян з цього приводу. Всі напади були здійснені під покровом ночі, один на вулиці Калініна інший на Овдіївській. Напади здійснені на жінок середнього віку з метою заволодіння їхнім майном. 

Як повідомило джерело близьке до однієї з постраждалих,  було викрадено сумку з документами  та 600 гривнями. Тілесних ушкоджень жодній із жертв не було нанесено. 

Працівники міліції радять, що якщо на вас нападає грабіжник потрібно оцінити фізичні дані тієї людини, яка на вас нападає.  Але навіть якщо це велетень, то це  не значить, що ви маєте дати себе пограбувати. Перше, що рятує це - крик. Необхідно голосно кричати, бо грабіжники зазвичай бояться крику. І люди навколо це чують, навіть коли ніч чи малолюдно, все одно поруч є будинки, де вас можуть почути крізь вікно. Бажано не віддавати свої речі. Але, звичайно, це залежить від ситуації. Бо якщо грабіжник озброєний, то краще все віддати, але запам'ятати прикмети злочинця, щоб потім в міліції описати і скласти фоторобот.  

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: