Завантаження ...
banner
banner

В ЗОШ №4 відзначили День Матері

У Ніжинській ЗОШ №4 стало доброю традицією відзначати День матері та День сім'ї спільним концертом з Ніжинським училищем культури і мистецтв ім. Марії Заньковецької, тож 18 травня у школі пройшло родинне свято "Шануймо наших матерів"


У Ніжинській ЗОШ І-ІІІ ст. №4 стало доброю традицією відзначати День матері та День сім'ї спільним концертом з Ніжинським училищем культури і мистецтв ім. Марії Заньковецької, тож 18 травня у школі пройшло родинне свято «Шануймо наших матерів…» приурочене до Дня матері та Міжнародного дня сім’ї.

Традиції святкування таких Днів різняться, але єдині вони в одному: цей день - чудовий привід висловити своїм матерям та близьким почуття, які ми не проявляємо у суєті буднів. Це привід зібратися всією родиною і влаштувати собі свято, від усієї душі порадіти тому, що ми є один у одного.
 
Учні школи та студенти училища у святково-розважальній програмі продемонстрували свої сценічні таланти: студенти показали свої вміння у хореографії та вправність у грі на різних музичних інструментах, учні присвятили чимало віршів своїм матерям, веселили публіку гуморесками, спільно співали естрадних та народних пісень.
 
Гучними оплесками батьки зустрічали кожен виступ артистів. Неймовірною щирістю запам’яталися віршовані виступи дітей 1-го класу та зворушлива пісня 2-го класу, нестримний сміх викликали смішинки-гуморески учнів 3-го класу, оваціями публіка вітала танок «бугі-вугі» вихованців училища. Сльози щастя бриніли в очах матерів під час виступу викладача училища Максима Остапка. Кульмінацією родинного свята став виступ випускниці школи, а нині відомої співачки, викладача Ніжинського училища культури та мистецтв ім. Марії Заньковецької – Щотки Людмили Іванівни. «Пісня про матір» у її виконанні зворушила залу, зачепила серця глядачів. Людмила Іванівна подарувала школі свої спогади «Душа високої октави», яка займе почесне місце у шкільному музеї.
 

Тепла, дружня атмосфера, приємні танцювально-співочі подарунки та щирі посмішки зробили цей весняний день по-справжньому яскравим та незабутнім і додали щасливих нот у життя всіх, хто взяв участь у святкуванні.






























 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: