Завантаження ...
banner
banner

Під Черніговом в страшному ДТП загинуло 5 осіб

25 травня на другому кілометрі автодороги «Чернігів-Терехівка-Товстоліс-Петрушин» водій легковика «Opel-Vectra» не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автомобілем «Honda CR-V»

ДТП


25 травня на другому кілометрі автодороги «Чернігів-Терехівка-Товстоліс-Петрушин» водій легковика «Opel-Vectra» не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автомобілем «Honda CR-V».

44-річний водій автомобіля «Opel Vectra», рухаючись зі сторони Чернігова в напрямку села Товстоліс Чернігівського району, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху та здійснив лобове зіткнення з автомобілем «Honda CR-V» під керуванням 52-річного мешканця села Стаси Чернігівського району.
 
Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля «Opel Vectra» та його 44-річний пасажир загинули на місці пригоди.
Водій легковика «Honda CR-V» та його пасажири 66 та 58 років із Закарпаття отримали тілесні ушкодження, не сумісні з життям, і загинули на місці пригоди.

58-річний пасажир цієї ж автівки отримав тяжкі тілесні ушкодження і доставлений в реанімаційне відділення Чернігівської міської лікарні.
Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб).
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: