Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські футболісти розпочали чемпіонат Чернігівської області

У суботу 04 червня 2016 року відбулася чергова гра 1-го туру чемпіонату Чернігівської області з футболу серед команд Вищої ліги. Футбольна «Динамо-Ніжин» на стадіоні «Спартак» приймала титулованих гостей з Чернігова - команду ФК «Ніка»

Ніжинські футболісти вдало розпочали чемпіонат Чернігівської області. 21 травня 2016 року стартував чемпіонат Чернігівської області з футболу серед команд Вищої ліги.

Вдало розпочав чемпіонат Футбольний клуб «Динамо-Ніжин». Ніжинські хлопці грали на полі суперника ФК «Динамо-Ічня» в місті Ічня. Перший тайм футбольного протистояння закінчився з мінімальною перевагою ніжинців 0:1. У другому таймі ФК «Динамо - Ніжин» значно додав в грі і забив у ворота суперника ще 3 м’ячі. ФК «Динамо-Ічня» спромігся забити лише 1 гол, вдало виконавши штрафний удар. Підсумковий рахунок футбольного матчу ФК «Динамо-Ічня» - ФК «Динамо - Ніжин» / 1:4.

У суботу 04 червня 2016 року відбулася чергова гра 1-го туру чемпіонату Чернігівської області з футболу серед команд Вищої ліги.

Футбольна команда міста Ніжина «Динамо-Ніжин» на центральному стадіоні «Спартак» приймала титулованих гостей з міста Чернігова ФК «Ніка». В першому таймі точилася практично рівна боротьба на всіх ділянках поля, але ніжинські хлопці діяли більш злагодженіше і були точнішими за своїх чернігівських суперників. І як наслідок, першими добилися успіху, забивши гол у ворота суперника.

Через деякий проміжок часу футболістам ФК «Ніка», після виконання штрафного удару, вдалося забити м’яч у відповідь, зрівнявши рахунок. Але, футболісти ФК «Динамо-Ніжин», додавши у грі, забили другий гол, повівши у рахунку.  Перший тайм футбольного протистояння закінчився з мінімальною перевагою ніжинської команди 2:1.

У другому таймі жодній із команд не вдалося забити голів. Підсумковий рахунок футбольного матчу ФК «Динамо-Ніжин» м.Ніжин - ФК «Ніка» м.Чернігів / 2:1.

Як повідомив тренер команди ФК «Динамо - Ніжин» Дмитро Ботіков, це була важка перемога ніжинського футбольного колективу над сильною чернігівською командою.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: