Завантаження ...
banner
banner

Допоможіть повернути зір чотирирічному Саші. Залишилось 10 днів

Бачити сонце і малювати — допомогти здійснити мрію 4-річного Сашка з Сум просять його рідні. Щотрімісяця хлопчик змушений проходити курс лікування щоб не втратити зір. Він переніс кілька операцій і вже встиг ненадовго побачити світ без окулярів

Бачити сонце і малювати — допомогти здійснити мрію 4-річного Сашка з Сум просять його рідні. Щотрімісяця хлопчик змушений проходити курс лікування щоб не втратити зір. Він переніс кілька операцій і вже встиг ненадовго побачити світ без окулярів. І зараз — хвороба повернулася і стрімко прогресує. Від повної темряви хлопчика може врятувати операція за кордоном, на яку у багатодітній сім’ї грошей немає.

У хлопчика слабкий зір. Ще від народження його життя не раз була на волосині. Але мати щосили за нього боролася. Коли відступила одна хвороба — почалися проблеми із зором. Мікрофтальм обох очей, ускладнена катаракта і ще купа супутніх діагнозів. Хлопчик переніс 4 успішних операції в столиці. Але півроку тому несподівано почалися ускладнення. В українських медиків невтішні прогнози — за два роки він зможе бачити відсотків на 20 — це в кращому випадку. У гіршому — втратити зір. Зате ізраїльські лікарі обіцяють повністю вилікувати. "У нас часу залишилося до 18 червня", каже мати Саші.

За 10 днів потрібно зібрати 18 тисяч доларів. У нас 6 дітей, у нас немає такої можливості», — говорить мама малюка. Багатодітна сім’я живе на орендованій квартирі, мати самотужки виховує дітей, зараз-доглядає за найменшою півторамісячної донькою. Жінка розривається між сім’єю і лікарнями. І все ж їй вже вдалося знайти благодійників, які оплатять переліт Саші в клініку.

Грошей на саму операцію знайти не вдається. Найбільше Саша любить малювати, це йому варто неймовірних зусиль. Майже впритул до листа він малює сонце. Багато сонця. І сподівається, що за кілька років як і зараз — він зможе його бачити.

Реквізити для допомоги:
Карта ПриватБанку 5168755617690678 Деменко Тетяна Володимирівна
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: