Завантаження ...
banner
banner

Пожежу на "Жиркомбінаті" ліквідували

9 червня о 16:00 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу металевого ангару по зберіганню лушпиння на території «Ніжинського жиркомбінату» по вулиці Прилуцькій

Пожежа, Жиркомбінат

9 червня о 16:00 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу металевого ангару по зберіганню лушпиння на території ПАТ «Ніжинський жиркомбінат»по вул. Прилуцька у м. Ніжин.

За викликом на місце події прибули рятувальники 16 державної пожежно-рятувальної частини, пожежні команди спецавіазагону ДСНС України та військової частини А-2574 м. Ніжин. На цей час відбувалося відкрите горіння всередині ангару та виникла загроза поширення полум`я на поруч розташовані резервуари з-під рослинного масла.

Вогнеборці о 16:30 локалізували пожежу з встановленням автоцистерн на пожежне водоймище та подачею 7 стволів на гасіння. За допомогою трактору та самоскиду підприємства було організовано розвантаження ангару від лушпини.
 
Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено конструктивні елементи металевого ангару на площі - 1000 м.кв., насіння та лушпиння загальною вагою близько 100 тонн.
 
О 22:40 підрозділами ДСНС пожежу ліквідовано. На гасіння пожежі залучалось 16 чоловік особового складу та 5 одиниць спеціальної техніки.
 
На місці пожежі працювала мобільна оперативна група У ДСНС України у Чернігівській області.













УДСНС у Чернігівській області
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: