Завантаження ...
banner
banner

9 червня Ніжині було відкрито нову спеціалізовану аптеку "Ма+ма"

9 червня у місті Ніжині було відкрито нову спеціалізовану аптеку «Ма+ма», аптеку мами та малюка. Чимало людей прийшло на офіційне відкриття, щоб стати першими відвідувачами нової сучасної аптеки

9 червня у місті Ніжині було відкрито нову спеціалізовану аптеку «Ма+ма», аптеку мами та малюка. Чимало людей прийшло на офіційне відкриття, щоб стати першими відвідувачами нової сучасної аптеки.

І дійсно всіх дуже вражає дизайн будівлі: висока стеля, простора зала, прозоре скло (не заставлене ліками та рекламами)  між клієнтом та провізором сприяє якісному і, головне, результативному спілкуванню та  лишає по собі враження прозорості  і чистоти. Після вітальних слів червону стрічку урочисто під фанфари перерізали міський голова Анатолій Лінник та директорка аптеки Марина Козирєва. Після чого всіх запросили до святково прибраної зали і свято розпочалось…  











Всім дітлахам цього дня роздавались яскраві кульки, браслети , пазли, магніти, вітаміни та ін.. від партнерів аптеки «Ма+ма».

 

В аптеці все детально продумано. Зокрема поки батьки зайняті вибором потрібних ліків, діти можуть в цей час погратись в дитячому куточку, де на них чекають олівці, розмальовки, дитячі книжечки та ін..
 

 








А для мам, які прийдуть з колясками, теж заздалегідь вже подбали: зроблено невисокий зручний пандус, по якому легко можна потрапити до аптеки, не залишаючи на вулиці ні коляску, ні малюка.
 
















Цього дня всі бажаючі змогли також безкоштовно виміряти тиск та рівень цукру в крові.









Ну а перед  будівлею аптеки відбувались веселі конкурси від Лікаря Айболита, де діти та дорослі могли не лише розважатись, а ще й ВСІ!!! вигравали подарунки.

























Ввечері, о 16:30, відбувся розіграш подарунків серед покупців аптеки. Щоб взяти у ньому участь, потрібно було придбати продукції в аптеці на суму від 200,00грн і бути присутнім на розіграші . Розігрувались подарунки від аптеки «МА+МА» та партнерів аптеки: ТМ «Omron», «Huggies», «VEGA healthlife», «KRK», «Юрія-фарм», «Newtone pharma» . У подарункових наборах були розіграні теплі шарфи, чашки, вітаміни, кава, соки, мінеральні води,  підгузки, предмети гігієни, крокомір, електронні термометри і навіть небулайзер, що дістався пані Валентині ,  яка приїхала на розіграш зі своїм малюком. Всі лишились задоволені. 




























Від імені організаторів свята  дякуємо всім, хто доклав зусиль до проведення свята  і, звичайно всім відвідувачам. І хочемо побажати вам міцного здоров’я! І пам’ятайте: якщо щось потрібно для вас чи вашого малюка –  звертайтесь до аптеки «МА+МА». Там вам завжди будуть раді!

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: