Завантаження ...
banner
banner

Артем Сухоцький провів майстер-клас у Ніжині

Фото.
У Ніжині відбувся майстер клас гравця команди прем’єр-ліги «Зоря» Луганськ Артема Сухоцького, який починав свою спортивну кар'єру і навчався азам футбольної майстерності в ДЮСФШ Ніжина

У Ніжині відбувся майстер клас гравця  команди прем’єр-ліги «Зоря» Луганськ Артема Сухоцького, який починав свою спортивну  кар’єру і навчався азам футбольної майстерності в ДЮСФШ м. Ніжина. 

Під час зустрічі, Артем Сухоцький поспілкувався з вихованцями школи, які вже мають успіхи на теренах виступів у сеукраїнських змаганнях на призи клубу «Шкіряний м’яч» та юнацьких чемпіонатах м. Києва.

В спілкуванні з дітьми та в процесах тренування він продемонстрував свою майстерність вправно приборкувати м’яч, подавати передачу, ударяти по воротах.

Артем також наголосив, що футбол -це захоплення якому потрібно віддавати душу і любити усім серцем.

До речі ДЮСФШ м. Ніжин уклала угоду про співпрацю зі школою ім. В.В. Лобановського «Динамо» Київ про  передачу талановитих дітей Ніжинщини навчатися футбольної майстерності  в цій школі.

Слід зазначити, що Артем грав в професійній команді «Іллічевець», Олександрія. 

Від усіх вихованців та батьківської громади  футбольної школи, хочемо побажати Артему успіхів на футбольній ниві і подякувати за майстер клас та хвилини радості які він приніс юним футболістам.


















 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: