Завантаження ...
banner
banner

Наші таланти в Києві

29 травня 2016 року в місті Києві відбувся дитячий Всеукраїнський конкурс «Вернісаж талантів». З усієї України з’їхалися найталановитіші юні танцівники, піаністи, співаки, актори, композитори

29 травня 2016 року в місті Києві відбувся дитячий Всеукраїнський конкурс «Вернісаж талантів». 

З усієї України з’їхалися найталановитіші юні танцівники, піаністи, співаки, актори, композитори. Ніжин представили солісти Зразкового ансамблю танцю «Вікторія» МБК (художній керівник Вишнева В.М.) Король Юліана та Галенко Єгор. Вони виступили з хореографічною композицією «Давай потанцюємо» (педагог і постановник Михальська М.О.). 
 
І в черговий раз стали лауреатами І премії. Також Ніжин прославили і тріо піаністів з Ніжинської музичної школи у складі сестричок Клименко Анастасії та Марії, Король Юліани (клас викладача Черняк Н.М.). Виконавши фортепіанні твори «в шість рук» «Тамбурин» та «Стара карусель в Парижі», діти стали лауреатами І премії. А також юна композиторка Юліана Король (клас викладача Голуб Т.С.) представила на конкурсі авторську фортепіанну п’єсу «Братик та я». Журі визнало цей твір кращим авторським твором конкурсу і присвоїло дівчинці І премію.
 
Ця поїздка відбулася за підтримки народного депутата Верховної Ради України Кодоли О.М. та  його помічника Стратілат Т.М., які фінансово підтримали діток з багатодітної родини Клименко і всіляко сприяли участі у цьому конкурсі наших юних талановитих ніжинців. Тож наші маленькі зірочки, їх вчителі та батьки щиро вдячні їм за турботу і небайдуже ставлення до юних талантів.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: