Завантаження ...
banner
banner

Учасниця шоу "Зважені та щасливі" ніжинка Ірина Стребкова схудла на 49 кг

Залишаючи проект "Зважені та щасливі", ніжинка Ірина Стребкова обіцяла, що на фіналі глядачі її не впізнають! І вчора у цьому всі переконалися! Вона змогла схуднути на 49 кг. Раніше її вага становила 109 кг., а тепер лише 60!

Залишаючи проект "Зважені та щасливі", Ірина Стрєбкова обіцяла, що на фіналі глядачі її не впізнають! І  вчора у цьому всі переконалися! Вона змогла схуднути на 49 кг. Раніше її вага становила 109 кг., а тепер лише 60! 

 Ірина говорить, що мріяла про цей день, і тепер, нарешті, її внутрішнє відчуття легкості видно і зовні!

Ірино, ви були повною дитиною, так?

- На жаль, це у нас сімейне. Наді мною завжди сміялися діти, ображали однокласники. Я не звертала на них уваги, бо розуміла, що вони не люблять мене за те, що я сильніше їх. Я завжди була обов'язковою, сміливою, душею компанії. З 1 до 11 класу брала участь у КВК, у всіх святах, боролася за титули «Міс артистичність», «Міс акторська майстерність», «Міс посмішка» та ін. Так що моя вага була не тільки тягарем і об'єктом глузувань, а іноді і навпаки - козирем. Школу я закінчила із золотою медаллю. Ніжинський державний університет - з червоним дипломом. Зараз пишу кандидатську, підробляю репетитором англійської мови.
 
З такою зайнятістю є час на відпочинок з друзями?

- Друзів у мене багато, але майже у всіх - свої сім'ї, діти, а я до сих пір сама. Власне, заїдання самотності і привело мене до ваги в 109 кг. І то, це на проект я прийшла з такою вагою, а до цього було ще більше!
 
Чи не намагалися впоратися із зайвими кілограмами самостійно?

- Звичайно, я пробувала сидіти на дієтах, втрачала 11 кіло за місяць і... набирала їх ще швидше. Найприкріше було те, що в душі я відчувала себе принцесою. І мій внутрішній світ - рожево-блондинистий - не відповідав моєму жахливому вигляду. Фінальною крапкою стала зустріч Нового року у друзів. Раптом зловила себе на думці, що вперше не загадала ніякого бажання. Настільки мені було все паралельно! Я входила в 30-й рік свого життя, а в мене не було нічого з того, про що мріє жінка мого віку: ні коханої людини, ні дітей... А ще зачепила фраза подружки: «Нічого собі, яка ти у нас вже неосяжна»! Я огризнулася: «Добре, що ви всі «осяжні». Хоча розуміла, що подруга сказала це не зі зла, бажаючи мені тільки кращого... Наступного ж дня я відправила анкету на сайт «Зважених... »!
 
Учасники шоу часто говорять, що перші дні найскладніші.

- Перші дні я ніяковіла від камер. А потім через постійні фізичні навантаження перестала їх помічати.
Який момент у проекті запам'ятається як найяскравіший?

- Ніколи не забуду, як на першому тижні Слава увімкнув мені на біговій доріжці 12-ту швидкість (хто бігав, той зрозуміє), і, коли я вже не відчувала ніг і рук, а в голові виник образ тістечка «кошик» з нашого університетського буфета, мене аж занудило. Невже ті солодощі варті таких мук! З тих пір я легко від них відмовляюся. А правильне харчування мені сподобалося. Все, чим нас годували, було смачним.
 
Ви вибули рано - на третьому тижні. Страшно було повертатися додому і починати худнути самостійно?

- По дорозі додому я просто вмивалася слізьми. Приїхала о четвертій ранку, подруги з квітами зустріли мене на вокзалі. Ми гуляли до ранку, пили чай з лимоном (підкреслюю - саме чай). Залишилася я у подружки. А вранці одягла свою зелену футболку і - на бігову доріжку. З того дня бігала щодня - вже по вулиці. Почала ходити в спортзал на аеробіку і силові тренування. В'ячеслав Узєлков телефоном контролював мене щодня.
 
Удома худнути важче?

- Нормально! На проекті ти в закритому просторі, займаєшся тільки цим. А вдома треба ще думати про навчання, роботу, якісь справи.
 
Чи є серед учасників попередніх сезонів проекту ті, на кого ви рівняєтеся?

- Мені дуже сподобалося, як у фіналі виглядала Настя Бухалда. Я ніколи не забуду її ямочок на щічках, білої сукні і червоних лакованих підборів! Я так надихнулася, адже побачила, що Настя - не тільки схудла, але й дійсно щаслива, бо була закохана.
 
А що у вас на особистому фронті?

- Зараз моє серце вільне, я в пошуку.
 
На вулицях впізнають?

- Заговорюють зі мною в маршрутках, на стадіоні, біля під'їзду. У спортзалі дехто і не приховує, що прийшов спеціально подивитися на Іру Стребкову. Буває, просять автограф або сфотографуватися. Я відмахувався: «Та ви жартуєте? Я така ж, як і ви».

afisha.tochka.net
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: