Завантаження ...
banner
banner

В лазні згоріла жінка

14 червня близько 2 години ночі до Служби порятунку "101" Ічнянського району надійшло повідомлення про пожежу лазні в одному із приватних господарств у селі Ольшана Ічнянського району

Пожежа

14 червня о 01:52 до Служби порятунку "101" Ічнянського району Чернігівської області надійшло повідомлення про пожежу лазні в одному із приватних господарств у селі Ольшана по вулиці В. Роліка. 

За даним викликом на місце події прибув черговий караул 12-го Державного пожежно-рятувального посту з районного центру. На цей час будівля лазні та частина поруч розташованої господарчої будівлі були охоплені полум’ям. Рятувальники о 02:30 пожежу локалізували та о 03:15 остаточно її ліквідували. Внаслідок пожежі вогнем було знищено лазню, пошкоджено покрівлю господарчої будівлі. Під час гасіння в будівлі лазні рятувальники виявили тіло 58-річної господарки без ознак життя. Ймовірною причиною пожежі могла стати необережність під час паління загиблої. По факту пожежі проводиться розслідування.
 
Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертаються до громадян з проханням дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті. Обережно поводитися з вогнем та не допускати паління в приміщеннях, ретельно гасити сірники й недопалки.
 

Пожежа

У ДСНС України у Чернігівській області
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: