Завантаження ...
banner
banner

Один вечір з життя табору

Фото.
Літо – найкраща пора для школярів. Канікули, море вільного часу, безкінечне спілкування з друзями, безліч свіжих фруктів та овочів. Особливою є ця пора для тих, хто не залишається вдома, а їде відпочивати до табору

Літо – найкраща пора для школярів. Канікули, море вільного часу, безкінечне спілкування з друзями, безліч свіжих фруктів та овочів. Особливою є ця пора для тих, хто не залишається вдома, а їде відпочивати до табору. Адже тут немає батьків, тут вирує, хоча і відносно, але самостійне життя. І безліч розваг та вражень!

Цього року дитячий табір відпочинку у Вертіївці прийняв перші групи дітей 4 червня. Приїхали 127 дітей, 5 загонів. Всі майже одного віку, виняток – лише дзюдоїсти, або як їх ласкаво називають у таборі – дзюдіки, адже вони найменші. Програма на день розписана майже до хвилини. Не заважають ні дощ, ні холод, якими відзначається цього річний червень. Якщо не на вулиці – в будинках теж є чим зайнятися. Вистачило б часу на все.
 
Після підйому і сніданку у дітей спортивні ігри – волейбол чи футбол, як між собою, так і з вихователями. У другій половині дня – конкурси. Ввечері – довгоочікувана для багатьох дискотека. А в проміжку між усім цим – нові друзі, знайомства, захоплення.

Літо – це маленьке життя! Відпочинок у таборі – ще одне, але аж ніяк не менш насичене!
































































 

Олександр Малаш
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: