Завантаження ...
banner
banner

На Гончарівському полігон резервістів маринували цілий день. Справа дійшла до бійок

Замість навчань на полігоні викликані на збори резервісти цілий день простояли перед парканом полігону в Гончарівському. Про це повідомили в соціальних мережах журналістка Ольга Худецька і волонтер Роман Синіцин

Полігон

Замість навчань на полігоні викликані на збори резервісти цілий день простояли перед парканом полігону в Гончарівському. Про це повідомили в соціальних мережах журналістка Ольга Худецька і волонтер Роман Синіцин.

За словами Ольги Худецької, очікування тривало 15 червня весь день - з 11 ранку і до самого вечора. Тобто, 10% навчань пройшла під парканом.

 Перший день навчань резервісти вчаться сидіти під парканом полігону і чекати, - написала журналістка на своїй сторінці в «Фейсбук».

- Резервісти при цьому мали прибути до пунктів відправки о 6.00. Тобто люди вставали о 4 ранку, щоб потім увесь день чекати під парканом.
 
Серед тих, хто прибув на навчання - жителі Чернігівської, Київської, Миколаївської, Полтавської, Кіровоградської, Черкаської областей. До вечора частина з них заявила, що повертаються додому.
 
Як виявилося, командування не розрахувало кількість прибулих і замість планованої 1000 резервістів їх привезли в 2-3 рази більше.

- Дуже сподіваюсь, що відповідальні за цей пекельний совок постраждають в посаді, званні і окладі, - резюмировала Ольга Худецкая.

За словами волонтера Романа Синіцина, тривалий процес очікування під парканом резервісти скрашували алкоголем та бійками.


 Це резервісти. Частина п'яних в хлам, одного ледве відкачали від припадку. Деякі резервісти б'ються між собою, б'ються з ВСП (військова служба правопорядку, - прим. Авт.), - написав він.
 
- В складі привезених є доволі багато адекватних людей, які реально думали, що будуть навчання. Тепер розуміють, що з такою організацією – не буде.
 
Я дуже надіюсь, що в Міноборони це побачать і в***уть відповідальних за цей треш. І зі сторони воєнкоматівських планувальників і зі сторони полігону.

Цікавим є коментар одного із резервістів по даному питанню:

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: