Завантаження ...
banner
banner

Обрали красуню Ніжинщини

Фото.
У Талалаївському Будинку культури відбувся І-й відкритий районний дитячий конкурс краси «Красуня Ніжинщини-2016», в якому взяли участь дівчатка у двох вікових категоріях: 7-10 та 11-15 років із сіл району

Красуня Ніжинщини-2016


У Талалаївському районному Будинку культури відбувся І-й відкритий районний дитячий конкурс краси «Красуня Ніжинщини-2016», в якому взяли участь дівчатка у двох вікових категоріях: 7-10 та 11-15 років із Талалаївки, Лосинівки, Вертіївки, Крут, Безуглівка та Данини. Його присвятили закінченню оздоровчої кампанії у пришкільних таборах.

Перш за все, юні красуні в конкурсі «Дефіле» показали себе та розкішні українські костюми - немов весняне поле враз розквітло на сцені закладу культури! І нехай вони ще недорослі, але кожна з гідністю несла в собі отой жіночий початок, який, мабуть, народжується разом із жінкою. І скільки б їй не було років – завжди хочеться сказати: «Звідки в тебе ті чари?!».

 До складу журі, яке оцінювало конкурсанток, увійшли: голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин, його перший заступник Сергій Батрак та заступник Оксана Мелашенко, голова районної ради Олег Бузун та його заступниця Наталка Березка, депутат обласної ради Валерій Гавриленко, начальник відділу культури РДА Антоніна Залозна, начальник відділу освіти РДА Леся Лозова, представники ТОВ АПК «Магнат» Олена Савченко та консервного заводу – Людмила Гальонко.

Наступним випробуванням стала спільна для всіх конкурсанток презентація України й рідної Ніжинщини англійською «Beautiful English», адже 2016-й оголошений указом Президента роком англійської мови. Найменші співали, старші розповідали про звичаї, традиції, культуру, кухню, символи і цінності нашої держави. А наостанок двома мовами – українською та англійською заспівали «А я просто українка, україночка!».

Конкурс талантів вкотре довів, що діти, хоч вони і вчаться в сільських школах, культурно розвинуті, артистичні, непересічні й розкуті. Кожна з сімнадцяти конкурсанток демонстрували свої особливі вміння в піснях, танцях, декламуванні віршів. Усіх об’єднала Україна, її сьогодення й майбутнє, бажання бачити свою батьківщину багатою, квітучою і мирною. Кілька творів так і називалися «Молитва за Україну». Мене особисто вразили два вірші, які читали дві Насті - Прищепа та Гомоляко. Ще зовсім юні дівчатка з таким запалом зверталися до глядача, що їх не можна було не почути й не повірити їм.

Останнім був вихід конкурсантом у бальних сукнях. Скоріше за все, жодна з них ще не була на справжньому балу. Але такої вродженої грації годі шукати – ось вони, готові панянки! А сукні, а зачіски, а посмішки, а очі! Справжні красуні, всі до однієї!

Зрештою, «Міс оригінальність» стала Вероніка Руденко з Вертіївки, «Міс посмішка» - Ангеліна Лук'янюк із Талалаївки, «Міс фотомодель» - Аня Коровай із Вертіївки, «Міс тендітність» - Тетяна Загній та «Міс привабливість» - Ольга Тригуб із Крут, «Міс артистичність» - Ліза Куць із Талалаївки, «Міс грація»– Валерія Корж із Лосинівки, «Міс чарівність» - Анна Рибацька з Вертіївки, «Міс ніжність» - Анастасія Федченко із Данини, «Міс гламур» та «Міс глядацьких симпатій» визнали Поліну Гах із Безуглівки, «Міс загадковість» стала найменша учасниця конкурсу Меланія Савченко із Лосинівки.

У молодшій вікові категорії другою віце-міні-міс журі обрало Анастасію Прищепу та першою віце-міні--міс – Анастасію Гомоляко з Крут, а міні-міс «Красуня Ніжинщини-2016» стала Анастасія Калініченко з Лосинівки.

У старшій віковій категорії другою віце-міс стала Катерина Ременюк із Талалаївки, першою – Анастасія Савченко з Лосинівки, а міс «Красуня Ніжинщини-2016» стала Анастасія Шевчун з Талалаївки. 
 














































За інформацією редактора газети "Ніжинський вісник"
Олени НАЙДИ, фото автора
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: