Завантаження ...
banner
banner

На вокзалі блокуватимуть рух потягів?

Від імені спільноти «Ніжинські патріоти» в соцмережі Фейсбук було оприлюднено звернення про проведення акції з метою відкриття переходу через залізничні колії на вокзалі


Від імені спільноти «Ніжинські патріоти» в соцмережі Фейсбук було оприлюднено звернення про проведення 26 червня акції з метою відкриття переходу через залізничні колії на вокзалі. 

Витяг з тексту звернення: "26.06.2016 року о 15:00 год. на вокзальній площі станції Ніжин відбудеться народне віче, попереджувальна акція про блокування потягів на залізниці з метою привернути увагу та вирішити проблему – відкрити перехід через І-V колії та вихід на автостанцію." 

Не зовсім зрозуміло що означає фраза «попереджувальна акція про блокування потягів на залізниці». Чи це означає, що активісти будуть блокувати рух потягів чи все завершиться зборами (народним віче) на вокзалі - невідомо. 
 
Точно відомо те, що група активістів бореться за відкриття переходу від самого спорудження пішохідного мосту над залізничними коліями.

Далі наводимо текст звернення:

 
Головним господарем в державі є народ. Давайте разом наводити лад у своєму місті, у своїй країні. Прийди і підтримай, захисти своє право, честь і гідність!
 
Голові Ніжинської міської ради
Ліннику А. В.
 
Представник громади
370 підписів
 
Член районної громадської ради
Дитина війни, інвалід ІІ групи
 
Богдан О. Р.
 
Чернігівська обл., м. Ніжин, вул. Остапа Вишні, 7
ПОВІДОМЛЕННЯ-ЗАПРОШЕННЯ
 
26.06.2016 року о 15:00 год. на вокзальній площі станції Ніжин відбудеться народне віче, попереджувальна акція про блокування потягів на залізниці з метою привернути увагу та вирішити проблему – відкрити перехід через І-V колії та вихід на автостанцію, зробити його регульованим по прикладу залізничного переїзду. При відсутності потягів – перехід відкритий. Така можливість є 100%. Закон не заперечує, для цього потрібна воля і бажання чиновників. Давайте усі разом попросимо (примусимо) їх це зробити.
Відповідальний – представник громади (370 підписів), член районної громадської ради Богдан Олександр Романович, 097 292 27 46.
 
До усіх небайдужих українців, мешканців міста Ніжина та району
 
ЗВЕРНЕННЯ
 
Шановні українці, два роки громада веде боротьбу із цинічною, наглою, корумпованою системою Укр. Залізниці та її покровителями, але нас ігнорують, не хочуть чути, продовжують знущатися над нами. Це потрібно зупинити і ми це зробимо.
До 2014 року у нас була нова, міцна, дуже зручна для людей висока Чернігівська платформа. Ми мали гарний перехід через І-IV колії та в Київському і Конотопському парках. Вільно всім користувалися.
 
У жовтні 2013 року бандитська влада Януковича на догоду Путіну зробила антинародну реконструкцію на користь собі та на шкоду людям. Усе те, що було хороше та зручне – зруйнували та позакривали, а людей загнали на пішохідний міст висотою понад 10 м, що є тяжко і небезпечно, особливо для людей із слабким здоров’ям та похилого віку. Саме на цьому мосту в 2014 році загинуло 2 людини. 
 
Понаставляли дорогих залізобетонних та металевих парканів. Люди, обходячи їх , ідуть із великими сумками, велосипедами, кравчучками по стрілках та коліях, нервуючи, ризикуючи своїм здоров’ям та життям. Людей вигнали на колії! ( є фотодокази).
При таких обставинах у 2014 році загинуло ще 2 людини. Залізницю зробили схожою на тюремну зону.
Усі роботи повинні проводитися на користь людині. У нас зроблено навпаки. Велику користь отримали керівники залізниці. Вони зробили неможливим людям похилого віку користуватися платформою № 2 (відсікли пільговиків), а найголовніше – отримали гарні прибутки у свої кишені. 
 
Чернігівська платформа була побудована із піску та гравію. Більше тисячі кубічних метрів будівельних матеріалів було реалізовано. Ми можемо тільки здогадуватися, куди пішли ті кошти. Реконструкцію можна було зробити за 4 млн, а витратили 10. Половина грошей пішла, як кажуть у народі, «на відмивання». 
 
У той час, коли наші хлопці у Донбасі захищають Україну без бронежилетів та належної зброї, бо нема за що купити, керманичі залізниці розтранжирюють державні кошти, будуючи дорогі непотрібні паркани та роблячи євроремонти кімнат відпочинку. Безгосподарська корупційна діяльність керівників довела залізницю до банкрутства, завела нас у боргову яму. В усіх країнах залізниця є прибутковою, а наша останні копійки висмоктує із бюджету і успішно його дерибанить.
 
З цими питаннями ми зверталися до президента (26.12.14), прем’єр-міністра(11.12.14), прокурора(15.12.14) і до суду, але нас ніде не почули. Ми зробили висновок, що стара корумпована система не буде працювати по-новому на користь людині та державі. Ми є народ і ми відповідаємо за те, у якій державі ми живемо і хто нами керує. Ми пройшли дві революції, якщо потрібно зробимо і третю та не дозволимо розвалити Україну. Збудуємо її демократичною, правовою, багатою і квітучою!
Назад дороги немає, тільки вперед! З нами правда, з нами Бог! Ми обов’язково переможемо! Слава Україні! Героям слава!
Орг. комітет громади та політичних партій
 
Представник громади
Богдан О. Р.
11.06.2016
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: