Завантаження ...
banner
banner

Сталася пожежа на вулиці Хмельницького

19 червня о 15:45 до Служби порятунку " надійшло повідомлення про пожежу в одному з приватних житлових будинків по вул. Б. Хмельницького у місті Ніжині

Пожежа


19 червня о 15:45 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в одному з приватних житлових будинків по вул. Б. Хмельницького у місті Ніжині. Сусіди побачили дим всередині помешкання та зателефонували рятувальникам.

На місце виклику оперативно прибуло відділення 16-ї державної пожежно-рятувальної частини у складі 4 чоловік особового складу та однієї одиниці спецтехніки. В ході гасіння пожежі в одній із задимлених кімнат на підлозі працівники ДСНС виявили 43-річного господаря будинку, який, не міг самотужки покинути небезпечну зону. Рятувальники евакуювали чоловіка у безпечне місце та передали його медикам, проте від госпіталізації він відмовився. Вогнеборці о 15:51 локалізували та о 15:56 остаточно ліквідували пожежу.
 
Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено крісло. Ймовірно, причиною пожежі послужила необережність чоловіка під час паління. 
 
Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій вкотре звертаються до громадян з проханням бути уважними та обережними у поводженні з вогнем. Ні в якому разі не паліть всередині помешкання, це може призвести до трагічних наслідків.



Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: