Завантаження ...
banner
banner

В «робінгуда» Сергія Ярмоленка стріляли

Десятого червня о пів на третю дня ніжинці спостерігали, як біля «Велмарту» б'ється компанія чоловіків. Стріляють, гамселять один одного битками. Хтось із очевидців зателефонував у поліцію. А до Ніжинської міської лікарні звернувся неодноразово судимий 36-річний Сергій Ярмоленко

Робін-гуди, Сергій Ярмоленко


Десятого червня о пів на третю дня ніжинці спостерігали, як біля «Велмарту» б’ється компанія чоловіків. Стріляють, гамселять один одного битками. Хтось із очевидців зателефонував у поліцію. А до Ніжинської міської лікарні звернувся неодноразово судимий 36-річний Сергій Ярмоленко.

Кажуть, це один із членів команди «робінгудів», які стверджують, що боролися з наркоторговцями, як уміли. У 2015 році він засвітився у стрілянині біля нічного клубу «Космос» у Ніжині. Підозрювали, що саме він поранив 29-річного Олександра Ярмака, який працював у патрульно-постовій службі (ППС) у Києві. Та його не посадили.
 
У Ярмоленка забійна рана голови, непроникаючі поранення грудей, плеча та стегна, спричинені пострілами з травматичного пістолета. Заяву на нападників Ярмоленко писати відмовився.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: