Завантаження ...
banner
banner

«Слухай, як я буду стрілятися»

12 червня біля села Адамівка Носівського району з мисливської рушниці ІЖ застрелився 32-річний Олександр Яковенко. Кажуть, о шостій ранку, коли батько з сестрою збиралися їхати на базар, він ще був живий


12 червня біля села Адамівка Носівського району з мисливської рушниці ІЖ застрелився 32-річний Олександр Яковенко.

Кажуть, о шостій ранку, коли батько з сестрою збиралися їхати на базар, він ще був живий. А десь близько сьомої ранку його не стало. Пішов з односельцем Миколою Шеріпою до річки Остер. І вистрелив собі у підборіддя. В цей час Миколи не було поруч. Кажуть, Олександр перед цим подзвонив йому і сказав: «Малий, ти пробач, я так рішив». Потім пролунав постріл. Є інша версія. Що перед смертю він подзвонив жінці, з якою зустрічався, нібито позичив їй гроші, а вона не повертала, і сказав: «Слухай, сука, як я буду стрілятися».
Олександр не був жонатий, проте увагою жінки його не обділяли. Жених завидний. Вже років зо три як зовсім не пив, працював на пилорамі, вдома хазяйнував. Звідки у Яковенка зброя (ні він, ні його батько не мисливці), наразі з’ясовують правоохоронці. Також розслідують, чи причетна до його смерті стороння особа. Адже те, що сталося з Олександром, кваліфікували за ч. 1 ст. 120 Кримінального кодексу «доведення до самогубства».
 
Ще одна смерть від рушниці
 
11 червня у селищі Линовиця Прилуцького району о пів на сьому ранку син знайшов у дворі батька, 72-річного Григорія Дридулу. У чоловіка було вогнепальне поранення голови, поряд валявся обріз мисливської рушниці. Кажуть, чоловік останнім часом хворів.
 
15-річну Марину знайшли повішеною
 
Сьомого червня ввечері вдома у Носівці рідні знайшли повішеною 15-річну Марину Бойко. Дівчина закінчила 10 класів. Що сталося, має з’ясувати слідство. За фактом доведення до самогубства школярки відкрито кримінальне провадження.
 
Марина виховувалась у повній сім’ї: тато, мама, старший брат. Родина непитуща, забезпечена. У Носівці кажуть, що батько пилинки з доньки здував. І в садочок водив, і зі школи зустрічав.

Валентина Остерська, тижневик «Вісник Ч» №24 (1571)
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: