Завантаження ...
banner
banner

На залізничному вокзалі відбулася акція протесту

В неділю 26 червня о 15 годині на залізничному вокзалі відбулося народне віче з метою відкрити перехід через І-V колії, зробити його регульованим та контрольованим

В неділю 26 червня о 15 годині на залізничному вокзалі відбулося народне віче з метою відкрити перехід  через  І-V колії та вихід на автостанцію, зробити його регульованим та контрольованим по прикладу залізничного переїзду. 

Зібралося  чимало небайдужих ніжинців-активістів, які не залишилися осторонь нагальної проблеми.  
 
Учасник акції зазначили, що підніматись по високому пішохідному мосту надзвичайно важко, незручно та вкрай небезпечно. Особливо страждають старенькі пенсіонери, вагітні,  яким потрібно швидко потрапити на потяг, натомість доводиться долати тяжкі та втомливі перешкоди.  
 
Не раз раніше наголошувалось, що  будівництво нікому не потрібних кованих парканів, стін свідчить про безгосподарську корумповану систему чиновників, які дбають про відмивання грошей, є байдужі  та глухі  до земних турбот ніжинців. 
 
На віче був запрошений заступник керівника залізничної станції, який намагався спростувати підвищену смертність громадян на пішохідному мосту, наголосив на брак власних повноважень.   Обговорення було надзвичайно емоційним, жвавим, бурхливим, кожен  бажаючий висловлював свою думку,  ділився наболілим.  Була зачитана резолюція, відбулося голосування, що підтвердило бажання кожного присутнього активіста, відкрити перехід  через  І-V колії.
 
Врешті-решт, було вирішено відправити резолюцію у вищі інстанції, і чекати якихось зрушень до 26 липня. У випадку бездіяльності місцевої влади активісти можуть почати діяти рішучіше, зокрема вдатися до блокування потягів. Учасник акції мають надію, що чиновники нарешті  почують голос народу, почнуть плідно співпрацювати з ним.





Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: