Завантаження ...
banner
banner

Надія Савченко пообіцяла приїхати у Ніжин протягом місяця

«Як тільки звільнюсь, завітаю до вас ліпити вареники і смакувати їх», — написала Надія Савченко у своєму першому листі до дітей і вихователів Ніжинського дитячого садочка №13 «Берізка» з Ростовської області

Савченко, Кодола

 

«Як тільки звільнюсь, завітаю до вас ліпити вареники і смакувати їх», — написала вона у своєму першому листі до дітей і вихователів Ніжинського дитячого садочка №13 «Берізка» з Ростовської області.

Надія Савченко штурман-оператор вертольота Мі-24 16-ї окремої бригади армійської авіації Сухопутних військ Збройних сил України, старший лейтенант, Герой України, народний депутат.
 
Була в російському ув'язненні. 25 травня 2016 року Надію Савченко обміняли на російських ГРУшників (ГРУ — головне розвідуправління) і вона повернулася до України.
 
Лист-відповідь до Ніжина Надія надіслала у переддень річниці битви під Крутами, а вже наступного дня завідувачка садочка Наталя Примушко зачитала його під час мітингу у Кругах.
 
Було ще кілька листів. Усі вони зберігаються у садочку.
 
— Ми з нетерпінням чекаємо Надію у гості. Як завітає, напоїмо узваром і нагодуємо варениками, — усміхається Наталя Примушко.
 
17 червня на своїй сторінці у «Фейсбуці» народний депутат Олександр Кодола розмістив фото, де він разом з Надією Савченко, розмовляє у сесійній залі Верховної Ради.
 
— Про що говорили з Надією? — запитали в Олександра Михайловича.
 
— Розповів їй про підтримку ніжинців, мітинги і поїздки до Наді у суд. Запросив приїхати в Ніжин. Пообіцяла протягом місяця приїхати. Хоче побачитись також з сином ніжинської активістки Світлани Борисюк. Вони з Надею були на Майдані, мабуть, в одній Сотні.
 
Марина Забіян, тижневик «Вісник Ч» №25 (1572), фото з Інтернету
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: