Завантаження ...
banner
banner

Де найчастіше стаються аварії в Ніжині та області

В Чернігівській області визначили найнебезпечніші відрізки автомобільних доріг, на яких час від часу трапляються ДТП. До «Топ-9» потрапили лише ті дорожні ділянки, на яких ДТП мали найбільш жахливі наслідки та повторювалися декілька разів протягом одного року


В Чернігівській області визначили найнебезпечніші відрізки автомобільних доріг, на яких час від часу трапляються дорожньо-транспортні пригоди. Моніторинг доріг області тривав близько двох років, а до «Топ-9» потрапили лише ті дорожні ділянки, на яких ДТП мали найбільш жахливі наслідки та повторювалися декілька разів протягом одного року.

Про це повідомляє відділ безпеки дорожнього руху управління превентивної діяльності ГУНП  в Чернігівській області.
 
Серед причин ДТП на дорогах державного значення відзначено порушення необхідної швидкості, перехід дороги у заборонених місцях та раптовий вихід пішоходів на проїжджу частину.
 
Зокрема, були виділені наступні небезпечні ділянки:
 
Автодорога М-01: «Київ – Чернігів – Нові Яриловичі», 83-84 км (об’їзна м. Козелець);
Автодорога Р-56: «Чернігів – Пакуль – КПП Славутич», 6+920 км – 8+385 км (від повороту на село Гущин до села Радянська Слобода);
Автодорога Р-68: «Чернігів – Ніжин – Прилуки – Пирятин» 105+100 м – 105 км+500   (поворот до заміського ресторану «Рибальський хутір»).
 
Також було визначено небезпечні ділянки дороги у Ніжині та Прилуках. Там, - як повідомляє відділ безпеки дорожнього руху, - найчастіше ДТП трапляються на перехрестях, водії нехтують правилами маневрування, проїзду через пішохідні переходи, а пішоходи, у свою чергу, переходять дорогу в заборонених місцях.
 
Отже, в Ніжині слід обережніше себе поводити на таких дорожних відрізках:
 
Перехрестя вул. Шевченка – вул. 3 мікрорайон – вул. Об'їжджа;
Перехрестя вул. Вокзальна – вул. Шевченка – вул. Шляхопровід;
Перехрестя вул. Московська – вул. Амосова.
 
 У Прилуках:
 
Перехрестя вул. Київська – вул. Перемоги;
Перехрестя вул. Київська – вул. Коптєва – вул. Незалежності;
Перехрестя вул. Боброва – вул. Густинська.
 
За повідомленням відділу безпеки дорожнього руху управління превентивної діяльності ГУНП  в Чернігівській області, на цих ділянках планується встановлення технічних засобів фіксації правопорушень.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: