Завантаження ...
banner
banner

Економія на відпустці: де і за скільки відпочивають українці в 2016 році?

Як показав червень, українці продовжують економити на літньому відпочинку. За даними майданчика знижок, акцій і розпродажів skidochnik.com.ua, цього літа все більше туристів їдуть на Азовське море

Скідочнік, skidochnik.


Як показав червень, українці продовжують економити на літньому відпочинку.

За даними майданчика знижок, акцій і розпродажів skidochnik.com.ua, цього літа все більше туристів їдуть на Азовське море. Переважно бронюють бюджетні готелі і бази в Кириллівці та на Арбатській косі, де низькі ціни компенсують відсутність розвиненої інфраструктури та високого рівня сервісу.
 
Також, варто зазначити, що жителі нашої країни масово їдуть в гори. Переповнені пляжі і завищені ціни відштовхують відпочиваючих від морських курортів. Зараз в горах низький сезон, тому вартість проживання в кілька разів нижча, ніж в зимовий час, а рівень сервісу на порядок вище того, що пропонують на морських курортах.
 
Крім цього, серед українців зріс попит на готелі, які надають свої послуги зі знижками. Світова тенденція нарешті дійшла до України. Готелям дуже складно заповнити свій номерний фонд, тому щоб номера не простоювали пустими, вони здають їх зі знижками від 20 до 50%. Таким чином, найчастіше бронюють недорогі бази відпочинку в Коблево, Затоці і Залізному Порту.
 
Про економію свідчить і тривалість відпочинку на курортах. Вона скоротилася з раніше звичних 10-14 днів до 7.
 
За кордон українці їздять по гарящим путівкам та переважно в країни, де низький туристичний сезон. Так, в період турецько-російської кризи, ціни на відпочинок в Туреччині подали майже в 2 рази, чим активно користувалися українці в травні 2016.
 
Варто відзначити, що відпочивати в низький сезон наші співвітчизники навчилися і в межах країни. Так, номери на прохолодний червень бронювали ще з кінця квітня, а зараз вибирають готелі на початок осені - оксамитовий сезон. Зазвичай, в цей час ціни менші, а кількість відпочиваючих значно нижча, ніж в пікові місяці липень та серпень.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: