Завантаження ...
banner
banner

Кодола звинуватив депутатів у тому, що вони «прос…ли» приміщення школи мистецтв

Відео.
На сесії Ніжинської міської ради, що відбулася 30 червня, народний депутат Олександр Кодола посварився з депутатами міської ради

Кодола, Салогуб

На  сесії Ніжинської міської ради, що відбулася 30 червня, народний депутат Олександр Кодола посварився з депутатами міської ради.

Конфлікт виник ще на другому пленарному засіданні 11 сесії 7 скликання. Міські депутати були не вдоволені викривленою подачею деякої інформації з боку депутата Верховної Ради. В свою чергу нардеп звинуватив міських депутатів в обговоренні його особи за спиною.
 
Після того як секретар міської ради Салогуб В. пояснив чому виникла конфліктна ситуація, Кодола, у не коректній формі, звинуватив ніжинських депутатів у халатності. Цитую: «Кожен з вас, депутатів міської ради, винен в тому, що ви, вибачте, прос…ли приміщення ніжинської музичної школи». Очевидно, депутат Верховної Ради мав на увазі приміщення школи мистецтв. 
 
Таку заяву прокоментували в залі: «Це наклеп і образа для всіх депутатів!», «Це позорно!», «Покиньте, будь-ласка, зал!».
 
Секретар міськради намагався знівелювати ситуацію своїм коментарем: «В такому випадку варто подякувати Олександру Михайловичу, що сонце зійшло і перейти до робочих питань». В кінці свого виступу депутат Верховної Ради вибачився і залишив залу засідань.
 

Відео сварки можна подивитися з 11:24 - 18:50 хвилин.

Олексій Надточій

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: