Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині відбулися антитерористичні навчання

На базі Ніжинського спеціального авіаційного загону ДСНС липня відбулися планові командно-штабні антитерористичні навчання, організовані координаційною групою АТЦ при Управлінні СБУ в Чернігівській області

Авіаційний загін, командно-штабні навчання


На базі Ніжинського спеціального авіаційного загону ДСНС липня відбулися планові командно-штабні антитерористичні навчання, організовані координаційною групою АТЦ при Управлінні СБУ в Чернігівській області.

Про це повідомили в прес-групі Управління СБ України в Чернігівській області.

У навчаннях взяли участь представники СБУ, поліції, ДСНС, Державної прикордонної служби, ЗСУ, Державної пенітенціарної служби, органів місцевого самоврядування.
 
 У ході навчань перевірялись та вдосконалювались практичні навички щодо спільних дій з припинення терористичних проявів на важливому державному об’єкті. Заходи з ліквідації наслідків масштабного терористичного акту відпрацьовувались із залученням сил і засобів авіаційного загону.
 
 За результатами координаційною групою АТЦ та іншими учасниками було визначено низку питань, за якими відбуватиметься подальша професійна підготовка підрозділів, що залучаються до проведення антитерористичних заходів.

Високий Вал
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: