Завантаження ...
banner
banner

Правоохоронці відзвітували за минулий тиждень

Як зазначає керівник штабу Ніжинського відділу поліції Тарас Балабайко, за минулий тиждень надійшло 266 заяв і повідомлень про вчинення кримінального правопорушення та інших подій.

Тарас Балабайко


Як зазначає керівник штабу Ніжинського відділу поліції Тарас Балабайко, за минулий тиждень надійшло 266 заяв і повідомлень про вчинення кримінального правопорушення та інших подій. До судового реєстру внесено 50 кримінальних впроваджень.

Так, найбільш поширеними за минулий тиждень були такі види злочину та правопорушень: крадіжки (17), тілесні ушкодження (16), порушення правил дорожнього руху та вчинення ДТП (7), розпивання алкогольних напоїв у громадських місцях (7), шахрайство (4), дрібне хуліганство (3), вчинення насильства в сім'ї (3).

Крім цього, зафіксовані випадки наркозлочину, підроблення документів, умисного пошкодження майна, стрільби з вогнепальної чи метальної зброї.
 
Під час святкування Івана Купала резонансних та особливо тяжких злочинів, за словами керівника штабу, допущено не було.
 
Правоохоронці закликають ніжинців дбати про громадський порядок, бути взаємоввічливими та чесними один до одного, задуматися над своїм способом життя, адже саме від дій кожного жителя залежить доля та майбутнє держави.





 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: